Här ser ni våra lediga tjänster

INSTALLATÖR

Installatör med inriktning på fiber och kabel-TV sökes! Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta på ett av Sveriges främsta service- och installationsföretag i branschen? Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och är hungrig för att lära sig mer, oavsett om du nyligen gått ut gymnasiet eller har arbetslivserfarenhet. Just nu söker vi Installatör så tveka inte att höra av er eller skicka in ert CV.

TEKNIKER

Tekniker med inriktning på fiber och kabel-TV sökes! Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta på ett av Sveriges främsta service- och installationsföretag i branschen? Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och är hungrig för att lära sig mer, Just nu söker vi Tekniker så tveka inte att höra av er eller skicka in ert CV.

NÄRPLANERARE

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta på ett etablerat företag inom fiberbranschen?
Vi söker dig som är strukturerad, har en kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i team. Du är en person som ser helheten i ett projekt utan att tappa detaljerna. Tveka inte att höra av er eller skicka in ert CV.

KOKTAKTA OSS

cropped-Ytec-gra.png

”Alla som blir berörda av vår personal och våra tjänster skall vara fast övertygade om att vi har rätt kompetens, vilja och kvalitet. Detta är en mycket viktig angelägenhet för Ytec”

Följ oss

Copyright 2022 © Ytec Tele AB